17 Temmuz 2022 Pazar

Internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor

Internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor

internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor

 · #1 Windows 10 Technical Preview sürümünü kurdum. Hemen hemen sorunsuz kullanıyorum ancak IDM ile video indiremiyorum. "An error occurred during download" hatasını alıyorum. Hiç bir siteden hiç bir şey indiremiyorum. IE ve Google Chrome ile denedim. Recep Baltaş Technopat Yönetici Katılım 14 Ağustos Mesajlar Makaleler Çözümler User Interaction Count: 7  · 1 Windows için En İyi 10 İndirme Yöneticisi 2 1. JDownloader 3 2. Internet Download Manager 4 3. Ninja Download Manager 5 4. Free Download Manager 6 5. EagleGet 7 6. uGet 8 7. Xtreme Download Manager 9 8. iDownload Manager 10 9. Internet Download Accelerator 11 Free Rapid Downloader Windows için En İyi 10 İndirme Yöneticisi  · Windows'da yerel kullanıcı veya yönetici hesabı oluşturma. Windows 10 ve Windows 11'de yerel kullanıcı veya yönetici hesabı oluşturma adımlarını öğrenin. blogger.com



Web'den dosya indirme



Arkadaşlar ben bilgisiyarı Windows 10 yaptığımdan beri yönetici izni sorunu yaşıyorum. Ama ben Bilgisayarın yöneticisiyim. Bilgisayarda bir hesap daha var bilgisayarda. Lütfen yardım edin merhaba Muhammed ÇAKIR. kullanıcı hesabı sorunu olan arkadaşlar bilgisayarı güvenli modda başlatın kullanıcı hesabını 4 farklı yöntemle yönetici yapabilirler bunun için. sorun devam ediyorsa 3 ve son adım, internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor. Bu yanıt yararlı oldu mu? Evet Hayır. Yardımcı olmadığı için üzgünüz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.


Aşağıdan internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor istediğiniz yeri seçin Arama Topluluk'ta Ara. Toplulukta ve destek makalelerinde arayın Windows Windows 10 Topluluk üyesi ara. Bu konu kilitli. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, ancak bu konuya yanıt veremezsiniz. Ben de aynı soruya yanıt arıyorum Kötüye kullanım bildir. Ayrıntılar gerekli :. İptal Gönder. tamer tuğ Makale Yazarı. Muhammed ÇAKIR adlı kullanıcının Aralık 14, tarihli gönderisine yanıt olarak. Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız? Soru Bilgisi Son Güncelleştirme: Temmuz 9, Görüntüleme: Diğer dillerde bu site x.


Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Bokmål Polski Português Suomi Svenska Ελληνικά Русский עברית العربية ไทย 한국어 中文 简体 中文 繁體 日本語.




#2. WIFI BAGLANTI INTERNET SORUNU COZUMU (Wireless Driver)

, time: 8:12





Windows'da Wi-Fi bağlantı sorunlarını düzeltme


internet indirme yöneticisi Windows 10 çalışmıyor

Wi-Fi Wi-Fi ayarında Wi-Fi bağlantılarını yönet (>) seçeneğini seçin, tanımanız Wi-Fi güvenerek güvenerek bir ağ listesi görüntülendiğinden emin blogger.com şekilde Wi-Fi ve bağlanmayı denerler. Ağ adının altında Bağlı yazıyorsa Bağlantıyı Kes'i seçin,biraz bekleyin ve sonra yeniden Bağlantı'Bağlan seçin Arkadaşlar ben bilgisiyarı Windows 10 yaptığımdan beri yönetici izni sorunu yaşıyorum. Bir oyun yükledim ve üzerine bir şeyler eklemek istedim ve dosyalarda değişiklik yapmaya çalışınca Yusuf Örtimür\hp veya Adminastör [Yusuf Örtimür] den izin almanız gerekir diyor. Ama ben Bilgisayarın yöneticisiyim. Bilgisayarda bir hesap daha var bilgisayarda  · #1 Windows 10 Technical Preview sürümünü kurdum. Hemen hemen sorunsuz kullanıyorum ancak IDM ile video indiremiyorum. "An error occurred during download" hatasını alıyorum. Hiç bir siteden hiç bir şey indiremiyorum. IE ve Google Chrome ile denedim. Recep Baltaş Technopat Yönetici Katılım 14 Ağustos Mesajlar Makaleler Çözümler User Interaction Count: 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder