17 Temmuz 2022 Pazar

Iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir

Iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir

iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir

iPhone/iPad cihazınızın SİM KİLİDİ açıldığında veya yazılımsal sorunlar  · Ancak kilit ekranı şifresinin kontrolünü kaybetmenizin çeşitli nedenleri vardır. Kilitli bir iPhone'a nasıl girilir? Aiseesoft iPhone Unlocker, 4 basamaklı, 6 basamaklı, Dokunmatik Kimlik ve Yüz Kimliğinden çeşitli kilit ekranı şifresini kaldıracak ve kilitli iPhone'un kilidini kolayca açacaktır. 4 haneli Şifre.5/5()  · Bilgisayarınıza iOS Unlocker'ı ücretsiz indirin ve Apple Kimliği modunu kaldır'ı seçin. Bu yazılım hem Windows hem de Mac bilgisayar ile uyumludur ve ihtiyacınız olan eversiyonu indirebilirsiniz. Bedava indir Bedava indir İPhone'unuzu bilgisayara bağlayın, bu yazılım cihazınızı otomatik olarak algılar. 2. AdımApple kimliğini kaldır



İCloud Kilitli iPhone'un Kilidini Açma



Justin Sabrina tarafından Mart ayındaki güncelleme 29, Parolayı birkaç kez girmeyi denedim ve kısa bir süre sonra "iPhone devre dışı, iTunes'a bağlan" uyarısı aldım. Şimdi kilitlendim. Parola olmadan iPhone kilidini nasıl? Dürüst olmak gerekirse, şu anda piyasada iPhone şifresini veri kaybı olmadan silmenin bir çözümü yok. Ancak, iPhone'unuzu daha önce iTunes'a yedeklediyseniz, iTunes'u kullanarak iPhone'unuzu fabrika ayarlarına döndürerek parolayı kaldırabilir ve ardından verilerinizi ve ayarlarınızı yedeklemelerden geri yükleyebilirsiniz. Bazı durumlarda iTunes, iPhone'un kilidini açamaz, bu nedenle profesyonel bir iPhone kilit açma yazılımı kullanmanız gerekir.


UkeySoft Unlocker iPhone ekran şifresinin kilidini açmak için. Teknik beceri gerekmez, cihazınızı bilgisayara bağlayın ve kurtarma moduna girin ve ardından iPhone normal şekilde yeniden başladığında ve yapabildiğinizde iPhone kilit ekranının kilidini açmak için birkaç tıklama yapın. iPhone'a şifresiz gir. iPhone şifrenizi unuttuysanız ve çok fazla yanlış şifre girerseniz, " diyen bir mesaj göreceksiniz. iPhone devre dışı, 1 dakikasında tekrar deneyin ". Apple Kimliği Parolasını Sıfırlama. İCloud Aktivasyon Kilidini Atlama. İPhone'unuzun şifresi, cihazınızı yetkisiz erişime karşı korur, ayrıca şifreyi unuttuysanız cihazı kullanmanızı engelleyebilir. Bu mesaj genellikle en az altı farklı kez yanlış bir şifre girmeyi denedikten sonra görünür. İPhone devre dışı bırakıldı mesajını gördüğümüzde, önce 1 dakika sonra tekrar deneme veya 5, iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir, 15, 60 dakika sonra tekrar deneme talimatı gelir.


Çok fazla başarısız girişimde bulunur ve iPhone'unuz kısa bir süre için kendini otomatik olarak kilitler. Yanlış şifre girmeye devam ederseniz, telefon ya iTunes'a bağlanana kadar kendini devre dışı bırakır ya da seçeneği etkinleştirdiyseniz tüm verilerinizi otomatik olarak siler. Birçok kullanıcı iPhone kilit ekranı şifresinin şifre olmadan nasıl kaldırılacağını bilmek ister? Devre dışı bırakılmış bir iPhone'un şifresi olmadan nasıl açılır? İPhone'un şifresiz kilidini açma Endişelenmeyin, bu makale size beş etkili yöntem anlatacak. şifre olmadan iPhone kilidini aç. iPhone, kullanıcılar için güvenlik sağlar. Kişiler, fotoğraflar, sosyal medya hesapları, şifreler ve hatta e-cüzdanlar dahil olmak üzere birçok değerli veri telefonunuzda saklanır. Hemen hemen her şey kilit ekranının diğer tarafında gizlidir ve şifreyi bilmediğiniz sürece onu alamayacaksınız gibi görünüyor.


Her şey güvenli görünüyor, ancak iPhone'unuzun başı belada olabilir. Çocukların yanlış şifre girmesi ve sonunda telefonunuzun kilitlenmesine neden olması en yaygın durumdur. Ayrıca, geçici olarak belirlediğiniz yeni şifreyi aniden unutabilirsiniz. Veya uzun süredir kullanmadığınız iPhone şifresini hatırlamıyorsunuz. Genellikle, biri kez yanlış şifre girerse, ekranda "iPhone devre dışı, lütfen iTunes'a bağlanın" yazan bir mesaj görünür. Peki, şifre kullanmadan kilitli iPhone'unuza nasıl erişilir? Parolayı unuttuysanız, burada size birkaç yaygın çözümde rehberlik edeceğiz. şifre olmadan devre dışı bırakılmış bir iPhone'un kilidini açma sen de yapabilirsin iPad'deki şifreyi kaldırın Iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir öğreticiyi takip edin.


Herhangi bir yolu var mı bilgisayar veya iTunes olmadan iPhone şifresinin kilidini açın? Artık bir bilgisayara veya iTunes'a ihtiyaç duymadan kilitli bir iPhone'u sıfırlayabilir ve silebilirsiniz. Bu şekilde, ekran şifresi ve Apple kimliği de dahil olmak üzere cihazınızı tamamen siler. iPhone ekranınızda, iPhone'u Sil seçeneğini görene kadar parolayı birkaç kez girmeye devam edin. Ya "iPhone'u Sil" düğmesi zaman zaman çalışmayı durdurursa? Bu durumda, UkeySoft Unlocker gibi profesyonel bir iPhone şifre kilidi açma yazılımından yardım almalısınız. Ayrıca iPhone ekran şifresini kaldırma ayrıca Apple kimliğini etkinleştirilmiş iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir bir iPhone veya iPad cihazından açın şifre olmadan.


Ücretsiz dene. Kilit açma işleminin cihazdaki verilerinizi ve ayarlarınızı sileceğini ve cihazı en son iOS sürümüne güncelleyeceğini lütfen unutmayın. İPhone'unuzu yedeklediğinizden emin olun, telefonunuzdaki verileri önemsemiyorsanız endişelenmeden iPhone'unuzun kilidini açabilirsiniz. UkeySoft Unlocker, iPhone'unuz daha eski iOS sürümünde veya en son iOS 14 sürümünde çalışıyor olursa olsun, etkinleştirilmiş tüm iOS cihazlarının kilidini açabilir. İPhone'unuzun kilidini açmak için UkeySoft Unlocker'ı kullanmadan önce, iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir, iPhone'unuzun etkin olup olmadığını nasıl anlarsınız? Etkinleştirilmiş bir iPhone VS. Etkinleştirilmemiş bir iPhone. Etkinleştirilmiş bir iPhone: UkeySoft Unlocker, etkinleştirilmiş tüm iPhone'ların kilidini açabilir. Etkinleştirilmiş bir iPhone'dan Apple Kimliğini kaldırmak istiyorsanız, daha önce "Cihazımı Bul" özelliğini devre dışı bıraktığınızdan emin olun ve cihaz ayarlarınıza erişebilirsiniz.


Etkinleştirilmemiş bir iPhone: "iPhone'umu Bul" daha önce açık olduğundan UkeySoft Unlocker, etkinleştirilmemiş bir iPhone'un kilidini açamaz. İpuçları: En yeni macOS 12 Monterey ile uyumlu Mac için UkeySoft Unlocker ve Windows 11, 10, 8. Size Mac'te iPhone şifresinin nasıl kaldırılacağına dair kılavuzu gösterelim. Windows bilgisayar kullanıyorsanız, aynı adımları takip edebilirsiniz. Windows PC'de iPhone ekran şifresinin kilidini aç. Adıma UkeySoft Unlocker'ı Başlat Yukarıdaki indirme simgesini bulun ve programı Mac bilgisayarınıza yükleyin. Programı başlattığınızda, tam işlevini kullanabilmek için programın kayıt kodunu almanız gerekir.


Adıma İPhone'unuzu Mac'e Bağlayın İPhone cihazınızı uygun USB kablosuyla bilgisayara bağlayın ve kilit açma özelliğini etkinleştirmek için "İleri" yi tıklayın. UkeySoft Unlocker, iOS cihazınızın şifresini unuttuğunuzda, iOS cihazınızın ekranı kırıldığında veya çok fazla yanlış şifre yazdıktan sonra iPhone'unuz devre dışı bırakıldığında iPhone ve iPad'inizin kilidini açmanıza yardımcı olur. Adıma İPhone'da Kurtarma Moduna Girin Parolayı bilmeden iPhone'u kilitli ekrandan çıkarmak istiyorsanız, iPhone'unuzu Kurtarma moduna girmelisiniz. İPhone modeliniz kurtarma moduna nasıl girmeniz gerektiğini belirler. Ekran talimatlarında tek tek görebileceğiniz ayrıntılı adımlar vardır. İşte iPhone'unuza kurtarma moduna nasıl girilir iPhone 6s veya öncesi ve iPad, iPhone 7 veya iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Face ID özellikli iPad Pro gibi farklı iOS cihazlarına göre.


Adıma Firmware Paketini İndir Kilit açma yazılımı, cihaz bilgilerinizi otomatik olarak tanımlayacak ve uygun üretici yazılımı sürümünü sağlayacaktır. İndirmeye başlamak için "İndir" e tıklayabilirsiniz. Beğenmezseniz veya indirme başarısız olursa, iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir, aygıt yazılımı paketini tarayıcı aracılığıyla indirmek için "Bağlantıyı Kopyala" düğmesine tıklayabilirsiniz. Bittiğinde, indirilen paketi bulmak için "Seç" düğmesine tıklayın. Cihazınız yeni cihaz yazılımı sürümüyle otomatik olarak güncellenecektir. Tüm indirme işlemi birkaç dakika sürecek. Adıma Parola olmadan iPhone'un iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir aç Tamamlandığında "İndirme Tamamlandı! İPhone kilitli ekranınızın kilidini açmaya başlamak için "Başlat" ı tıklayın. Uyarı: Kilidi açmaya başlamadan önce, bazı talimatlar alacaksınız ve bunları dikkatlice iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir gerekiyor.


Lütfen "Yukarıdaki Şartları okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum" seçeneğini işaretleyin. devam etmek. Adım 6, iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir. Devre Dışı iPhone'dan Parolayı Kaldırmaya Başlayın Her şey hazır, program iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir olarak ekran şifresini kaldırmaya başlayacak, biraz zaman alacak. Bazı hataları önlemek için cihazın çıkarılması sırasında bilgisayara düzgün şekilde bağlandığından emin olun. Adım 7. iPhone Ekran Parolası Başarıyla Kaldırıldı iPhone kilidi açıldı! İPhone şifresinin kilidini tamamladıktan sonra, lütfen iPhone'unuzun bilgisayarla bağlantısını kesin, ardından Apple kimliğinizle giriş yapın ve iPhone'unuzu ayarlayın.


Engelli iPhone'dan Şifre Kodunu Kaldırma hakkında Video Kılavuzu. UkeySoft Unlocker Kullanmanın Artıları: Basit kullanıcı arayüzü, etkili, kullanımı kolay, kullanışlı. Yalnızca 5 dakika, bu iPhone kilit açma aracı, iPhone kilitli ekran şifresini kaldırmanıza yardımcı olur. Ek olarak, bu iPhone kilit açma yazılımı, iCloud hesabını ve Apple kimliğini herhangi bir etkinleştirilmiş iOS aygıtından parola olmadan da kaldırabilir. UkeySoft Unlocker Kullanmanın Eksileri: İPhone'un UkeySoft Unlocker ile kilidini açma, telefon verilerinizi ve ayarlarınızı da siler, iPhone cihazınızda saklanan bazı önemli veriler varsa, yedeklediğinizden emin olun. Ayrıca, bu yazılım yalnızca etkinleştirilmiş iOS cihazlarıyla çalışır.


Devre dışı bırakılmış bir iPhone nasıl açılır şifreyi unuttuysanız? İPhone'u iTunes ile geri yükledikten sonra, iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı kurabilir ve ona erişebilirsiniz. İPhone'u yakın zamanda iTunes ile eşzamanladıysanız, iPhone'un kilidini parola olmadan açmak için iTunes'u kullanabilirsiniz. Aslında, bu yöntem iPhone'unuzu iTunes ile geri yüklemek içindir. İPhone'u kurtarma moduna nasıl geçireceğimizi ve iTunes ile nasıl geri yükleyeceğimizi öğrenelim. Adım 1. iTunes'u başlatın ve iPhone'u Bilgisayara Bağlayın PC veya Mac bilgisayarda iTunes'u açın, ardından iPhone'unuzu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.


İTunes, iPhone'a parolanızı girmenizi gerektirecek yeni bir pencere açmazsa, bu yöntemin kilidini açmanıza yardımcı olabileceği anlamına gelir, çünkü parola daha önce iTunes ile eşzamanlanmıştır. ardından iPhone cihazınızın bilgisayarla bağlantısını kesin. Adım 2. iTunes için iPhone'u Kurtarma Moduna Alın Kilitli iPhone'u parola girmeden geri yüklemek üzere iTunes'u kullanmak için, iTunes uygulamasının cihazı algılaması için iPhone'u kurtarma moduna geçirmeniz gerekir. Cihazı kurtarma moduna alma işlemi iPhone modellerine göre değişir, lütfen hakkında daha fazla bilgi edinin iPhone veya iPad'i kurtarma moduna alma.




iPhone sim not valid 2021!No more Gevey chip Unlimited Unlock Free.

, time: 5:37





[Güncellendi] Nasıl T Mobil ABD iPhone kilidini


iphone sim kilit açma yazılımı ücretsiz indir

iPhone/iPad cihazınızın SİM KİLİDİ açıldığında veya yazılımsal sorunlar  · Yöntem 2: iTunes'u kullanarak iPhone'u SIM Kart olmadan Etkinleştirme iOS ve sonraki sürümlerde, bu sonraki adım izlenecek en iyi şeydir. iPhone'unuzu SIM Kart olmadan da ayarlamak için iTunes'unuzu kullanabilirsiniz. 1. kirala aç iTunes bilgisayara bağlayın, ardından USB kablosunu kullanarak iPhone'unuzu bağlayın. 2 iPhone’da sim kilidini açmak için; Telefonunuzdan Ayarlar menüsünü ziyaret edin Sayfanın ortalarına inin ve Telefon seçeneğine dokunarak menüye giriş yapın. Açılan sayfanın en altındaki SIM PIN seçeneğine dokunun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder