17 Temmuz 2022 Pazar

Sanal kutu için windows 10 iso indir

Sanal kutu için windows 10 iso indir

sanal kutu için windows 10 iso indir

Bu sayfayı Windows 10'u yüklemek veya yeniden yüklemek için kullanılabilen bir disk görüntüsü (ISO dosyası) indirmek üzere kullanabilirsiniz. Görüntüyü ayrıca bir USB flash sürücüsü veya DVD kullanarak yükleme medyası oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Başlamadan önce Şunlara sahip olduğunuzdan emin olun  · Pay. Windows 10 Pro. Windows 10 Pro İndir OCAK 21h1 Türkçe Dil x Bit VE x Bit, UEFİ ve LEGACY Kurulum Destekli En Son sürüm Microsoft Windows 10 Professioanal Full İndir ve en yeni windows 10 özellikleri ile akıcı sorunsuz bir sisteme sahip olun Güncel blogger.com İndir in ve Orjinal Windows 10 Sürüm Kur un  · Windows 10 ve Windows 10 Pro ISO dosyası, Windows 7'den Windows 10'a yükseltme veya Windows 10 temiz kurulum/yükleme için gereklidir. ⤓ İndir Bu yazılımları indirdikten sonra bilgisayarınızda minimum GB civarında boş depolama alanı olduğundan emin olun. Artık sanal makinaya Windows 10 yükleme işlemlerine başlayabiliriz. VirtualBoxEstimated Reading Time: 9 mins



Sanal Makinada Windows 10 Kurulumu ve Kullanımı - Tamindir



Microsoft bir süredir, en meraklıları ve geliştiricileri yolda olan yeni özellikler hakkında bilgilendirmek için farklı işletim sistemlerinin test derlemelerini başlattı. Bununla birlikte, bununla ilgili sorun, bazı durumlarda sürümlerin bazı hatalar sanal kutu için windows 10 iso indir. ekipman üzerinde bu şekilde kullanılırlarsa can sıkıcı olabilirler. Bu nedenle, bu sürümleri test edecek ayrı bir ekibiniz yoksa veya çok uzman değilseniz, her zaman Testleri yapabilmek ve risksiz deney yapabilmek için sanal bir makine kullanılması tavsiye edilir.


Bazıları, işletim sisteminin arızaları veya hatalarıyla ilgili olası sorunları içe aktarmayarak, sanal kutu için windows 10 iso indir, burada VirtualBox kullanılarak bunun nasıl başarılabileceğini göstereceğiz. Öncelikle, kurulumu gerçekleştirebilmek için, eğer sahip değilseniz, bazı dosyalara erişebilmek için önce aktif bir İnternet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Bir yandan ihtiyacınız olacak VirtualBox programını bilgisayarınıza indirip kurun. Bu indirme çok basittir ve doğrudan şuradan yapılabilir: resmi web sitesi ihtiyacınız olsa da bizde de var program hakkında daha fazla belge ve açıklama. Buna ek olarak, Windows 10 Insider Preview'u kurmak için, söz konusu derlemenin bir ISO dosyası da gerekli olacaktır.


Bu dosyayı edinmek ücretsizdir, ancak indirmeye resmi olarak izin verilebilmesi için Insider programında kayıtlı bir Microsoft hesabınızın olması gerekir. Bu şekilde ve bir süre önce açıkladığımız gibi bu eğitimsadece yapmalısın bir tarayıcıdan şuraya erişim Microsoft indirme sayfası ve indir karşılık gelir. Gerekli dosyaları aldıktan sonra, bilgisayarınızda VirtualBox programına erişmeniz ve ardından üstteki "Yeni" seçeneğini seçin onun yaratılmasıyla başlayabilmek. Oluşturmak için bazı parametreleri tamamlamanız gereken bir sihirbaz açılacaktır:. Önceki tüm adımlar tamamlandığında, sanal makineyi sorunsuz bir şekilde başlatabileceksiniz. Bunu yapmak için üzerinde durmalısınız ve üstteki menüde "Başlat" ı seçin. Yeni bir pencere açılacak ve içinde sizden makine için bir sanal önyükleme diski seçmenizi isteyecektir.


Burada yapmalısın klasör simgesine tıklayın ve Windows 10'un Insider sürümünden indirdiğiniz ISO dosyasını bilgisayarınızda arayınböylece oradan önyükleme yapabilir ve yükleme işlemine başlayabilirsiniz. Bu bittiğinde, sadece yapmalısın Windows 10'i her zamanki gibi yükleyin. Söz konusu süreç, devam et düğmesine basmanız gereken bir yardımcı olduğu için oldukça basittir. Kurulum için ürün anahtarını girmenin gerekli olmadığına dikkat edilmelidir. Yalnızca görünen tek diski seçmeniz gereken güncellemeyi değil, gelişmiş modu seçmeniz önemlidir. Sanal makine, işlem sırasında belirli zamanlarda yeniden başlayacak ve tamamlandığında, makineyi yalnızca diğer ekipmanlar gibi her zamanki gibi yapılandırmanız gerekecektir.


Ardından sanal makineye istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada. Makaleye giden tam yol: Windows Haberleri » genel » Kılavuzlar ve ipuçları » Böylece Windows 10'un Insider sürümünü VirtualBox ile sanal bir makineye ücretsiz olarak kurabilirsiniz. E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Indeks 1 VirtualBox'ta Windows 10 Insider Preview nasıl kurulur 1. Bunun gibi herhangi bir Windows 10 Insider sürümünün ISO'sunu indirin. Ubuntu aynı bilgisayara Sanal kutu için windows 10 iso indir 10 ile birlikte nasıl kurulur Dual Boot. İlk yorumu siz Yorumunuzu bırakın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Meşruiyet: Onayınız Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.


Veri depolama: Occentus Networks AB tarafından barındırılan veritabanı Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz. Haber bültenini almak istiyorum. VirtualBox'ın Windows sanal makinelerine adım adım "Konuk Eklemeleri" nasıl kurulur, sanal kutu için windows 10 iso indir. Windows'ta gezinmek için Opera'yı kullanırken pilden nasıl tasarruf edilir.




VirtualBox Sanal Makine ve WİNDOWS 10 Kurulum - Detaylar - ( içe dışa aktarma )

, time: 17:52





Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir


sanal kutu için windows 10 iso indir

 · Windows 10, sürüm Gelen Kutusu Uygulamaları ISO Windows 10, sürüm 20H2 Gelen Kutusu Uygulamaları ISO Windows 10, sürüm 21H1 veya 21H2 Gelen Kutusu Uygulamaları ISO Görüntülerinizi yerelleştirmek için Yerel Deneyim Paketi (LXP) ISO dosyalarını kullanıyorsanız, en iyi dil deneyimi için uygun LXP ISO'sını da indirmeniz gerekir  · İlk olarak buraya tıklayarak Microsoft tarafından hazırlanan Windows 10 Disk Görüntüsü İndirme sayfasına ulaşıyoruz. Windows 10 Kasım sürümünde hem Home hem Pro tek bir ISO içinde. Bu kapsamda “ Sürüm seçin ” bölümüne ve daha sonra Windows 10 (multi-edition ISO) seçeneğine tıklıyoruz. Bu aşamada dil seçimi yapmanız gerekiyor  · Windows 10 ve Windows 10 Pro ISO dosyası, Windows 7'den Windows 10'a yükseltme veya Windows 10 temiz kurulum/yükleme için gereklidir. ⤓ İndir Bu yazılımları indirdikten sonra bilgisayarınızda minimum GB civarında boş depolama alanı olduğundan emin olun. Artık sanal makinaya Windows 10 yükleme işlemlerine başlayabiliriz. VirtualBoxEstimated Reading Time: 9 mins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder