17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için cam teması ücretsiz indir

Windows 10 için cam teması ücretsiz indir

windows 10 için cam teması ücretsiz indir

 · Windows 10 Theme, Windows 10 Teknik Önizleme sürümünde kullanıcılara sunulan duvar kağıdı seçeneklerini bir araya toplayarak Windows 7 veya Windows 8 bilgisayarlarınızda kullanmanıza imkan tanıyan bir Windows teması.. Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu tema sayesinde bilgisayarınıza Windows 10 4/5(3)  · Bu sayfada toplam beş adet Windows 7 teması yayınlıyoruz. Bu temaları Windows 10 işletim sistemine yükleyerek bilgisayara Windows 7 havasını katabilirsiniz. Böylece görev çubuğu, başlat menüsü ikonu, dosya gezgini penceresi kenarları ve köşeleri değişiyor ve eski camsı efekti uygulanıyor. Ayrıca sistemin pek çok yerini özel tasarımlarla değiştirerek  · Temayı kullanmadan önce, Windows 10 için UXThemePatcher’ı yüklemeniz gerekiyor sonrasında. Temayı buraya tıklayarak indirin. İndirme işlemi tamamlandığında,indirdiğiniz dosyanın içindekileri %windir%/Resources/Themes klasörüne taşıyın. (Kodu blogger.com anlattığımız kutunun içine yapıştırarak direk gidebilirsiniz.)



One moment, please



Bilgisayarınızın ekranını eşsiz doğa manzarasıyla donatın. Windows 8. Ayrıca canlı bir ekran koruyucudur. Arkadaşlar gerçekten mükemmel bir ekran koruyucu. HD, canlı ve sizi sizden alacak bir koruyucu. Ampül patlak, hem duman hemde ışığın yanmaya çalıştığı bir manzara. Önümüz kış, bilgisayarınız beklemeye geçtiğinde paristen bir kare ve kar yağmaya başlasa nasıl olur. Soğuk kış günlerini hatırlatacak harika bir canlı ekran koruyucu. İspanya sahilde deniz manzaralı gün batımı canlı ekran koruyucusudur. Windows için kullanabileceğiniz Windows 8.


Bir süre mouse hareket ettirmediğinizde devreye giren ekran koruyucunuz harika uzay manzaralı fantastik bir ufo ile daha güzel olacak. Bu ücretsiz Windows temasında, bulutsuz gecelerde gökyüzünde yumuşak bir parıltıya sahip yıldızlardan bir şerit uzanıyor ve dünyanın dört bir yanından Samanyolu galaksisinin benzersiz manzaralarını gözler…, windows 10 için cam teması ücretsiz indir. Titanların savaşı konulu resimlerde donatılmış, başlat menüsü, ikonlar ve sağ kısımda yer alan kısayollar ile hoşunuza gidecek bir…. Windows — Dağ ve Şelale Canlı Ekran Koruyucuları. Windows — Dağ ve Şelale Canlı Ekran Koruyucuları Bu yazı 11 Eylül tarihinde tosahan windows 10 için cam teması ücretsiz indir yazılmıştır. Windows — Sinekkuşu Canlı Ekran Koruyucu. Windows — Sinekkuşu Canlı Ekran Koruyucu Bu yazı 10 Eylül tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır. Windows — Elektrik ve Ampül Canlı Ekran Koruyucu.


Windows — Elektrik ve Ampül Canlı Ekran Koruyucu Bu yazı 09 Eylül tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır. Windows — Pariste Kış Canlı Ekran Koruyucu. Windows — Pariste Kış Canlı Ekran Koruyucu Bu yazı 09 Eylül tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır, windows 10 için cam teması ücretsiz indir. Windows Ufo Canlı Ekran Koruyucu. Windows Ufo Canlı Ekran Koruyucu Bu yazı 07 Eylül tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır. Windows XP Titan Teması. Windows XP Titan Teması Bu yazı 05 Ekim tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır.


Windows XP Yamaha Ünkut Teması. Windows XP Yamaha Ünkut Teması Bu yazı 19 Nisan tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır. Windows XP Windows 7 Versiyon 2 Teması. Windows XP Windows 7 Versiyon 2 Teması Bu yazı 16 Şubat tarihinde tosahan tarafından yazılmıştır.




She Came In Through The Bathroom Window (Remastered 2009)

, time: 1:59





Windows Kamera İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


windows 10 için cam teması ücretsiz indir

 · Windows – Elektrik ve Ampül Canlı Ekran Koruyucu için alfisti; 10 Adet Ücretsiz HTML Bootstrap Admin Template’i İndir için BatuhanKZ; Samsung Galaxu J7 – Neon Parlak Kafatası Teması için Portal Blogger; Windows XP – Windows 8 Metro Teması için mali; Windows XP Windows 8 Metro Teması için sercan  · Bu sayfada toplam beş adet Windows 7 teması yayınlıyoruz. Bu temaları Windows 10 işletim sistemine yükleyerek bilgisayara Windows 7 havasını katabilirsiniz. Böylece görev çubuğu, başlat menüsü ikonu, dosya gezgini penceresi kenarları ve köşeleri değişiyor ve eski camsı efekti uygulanıyor. Ayrıca sistemin pek çok yerini özel tasarımlarla değiştirerek  · Temayı kullanmadan önce, Windows 10 için UXThemePatcher’ı yüklemeniz gerekiyor sonrasında. Temayı buraya tıklayarak indirin. İndirme işlemi tamamlandığında,indirdiğiniz dosyanın içindekileri %windir%/Resources/Themes klasörüne taşıyın. (Kodu blogger.com anlattığımız kutunun içine yapıştırarak direk gidebilirsiniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder