17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için internet explorer 11i indirin

Windows 10 için internet explorer 11i indirin

Windows 10 için internet explorer 11i indirin

Internet Explorer 11’in en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olmak için Başlangıç düğmesine tıklayın, Ayarlar > Güvenlik ve güncelleştirme > Windows Update seçeneğine gidin ve Güncelleştirmeleri denetle seçeneğine tıklayın. RSS AKıŞLARıNA ABONE OL Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Yeteneklerinizi geliştirin Eğitimleri keşfedin  · Internet Explorer 11 (bit) İndir Internet Explorer 11 (bit) İndir ESET Internet Security İndirin Hem hızlı, hem de akıcı Windows 8 ve Windows RT'nin gücünden tam olarak yararlanmak için tasarlanan Internet Explorer 11, siteleri neredeyse anında başlatır ve yükler. Web'e yepyeni, akıcı bir hız getirir  · Windows'ta Internet Explorer'ı Yeniden Yükleme Ayrıca bkz. Önemli Internet Explorer 11 masaüstü uygulaması, 15 Haziran 'de Windows 10'un belirli sürümleri için kullanımdan kaldırılmıştır ve destekten çıkarılmıştır. Microsoft Edge'de Internet Explorer moduyla Internet Explorer gerektiren eski sitelere erişmeye devam edebilirsiniz



Internet Explorer'ı onarma veya yeniden yükleme - Browsers | Microsoft Docs



Kullandığınız bir site için IE gerekirse daha hızlı ve modern Microsoft Edge tarayıcısında IE moduyla siteye gidebilirsiniz. Daha hızlı. Daha güvenli. Windows 7 için önerilen tarayıcı Internet Explorer 11'dir. Bu güncelleştirme, Microsoft Security Bulletin MS'te bahsedilen güvenlik açığı konusuna işaret etmektedir. Yükleyebileceğiniz başka güncelleştirmelerin olup olmadığını denetlemek için bu sayfadaki Genel Bakış bölümüne bakın. Bu yüklemeyle ilgili yönergeler yakında Türkçe olarak sunulacaktır. Bilgileri size en hızlı şekilde sunmak için İngilizce yönergeleri veriyoruz. Bu güncelleştirme, Microsoft Güvenlik Bülteni MS'de söz edilen güvenlik açığı konusuna yöneliktir. Yükleyebileceğiniz başka güncelleştirmelerin olup olmadığını denetlemek için bu sayfadaki Ek Bilgi bölümüne bakın.


Bu güncelleştirme, ilgili Microsoft Bilgi Bankası KB makalesinde açıklanan sorunlara yöneliktir. Kullanabileceğiniz diğer güvenlik güncelleştirmelerini öğrenmek için bu sayfanın en altındaki İlgili Kaynaklar bölümüne bakın. Warning: This site requires the use of scripts, Windows 10 için internet explorer 11i indirin, which your browser does not currently allow. See how to enable scripts. Internet Explorer category page Microsoft Download Center. Internet Explorer 11 son kullanım tarihi: Microsoft Edge kullanın. Popüler Internet Explorer İndirmeler.


Windows 7 bit Edition ve Windows Server R2 bit Edition için BT Uzmanları ve Geliştiriciler için Internet Explorer 11 Daha hızlı. Windows 7 için Internet Explorer 11 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi KB Bu güncelleştirme, Microsoft Security Bulletin MS'te bahsedilen güvenlik açığı konusuna işaret etmektedir. Windows 7 için BT Uzmanları ve Geliştiriciler için Internet Explorer 11 Daha hızlı. Update Windows 10 için internet explorer 11i indirin Internet Explorer 11 for Windows 8. x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7'ye Yönelik ActiveX Kill Bitleri Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi KB Bu güncelleştirme, Microsoft Güvenlik Bülteni MS'de söz edilen güvenlik açığı konusuna yöneliktir. x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 8. Windows 7 x64 Edition İçin Internet Explorer 9 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi KB Bu güncelleştirme, Microsoft Güvenlik Bülteni MS'de söz edilen güvenlik açığı konusuna yöneliktir.


Windows 7 x64 Edition İçin Internet Explorer 11 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi KB Bu güncelleştirme, Microsoft Güvenlik Bülteni MS'de söz edilen güvenlik açığı konusuna yöneliktir. Windows 7 SP1 için Internet Explorer 11 Güncelleştirmesi KB Bu güncelleştirme, ilgili Microsoft Bilgi Bankası KB makalesinde açıklanan Windows 10 için internet explorer 11i indirin yöneliktir. Diğerlerini görüntüle popular downloads. Follow Microsoft Facebook Twitter.




Internet Explorer In Windows 11

, time: 2:22





Windows 10’da Internet Explorer’ı kullanma


Windows 10 için internet explorer 11i indirin

 · Bu makalede. 15 Haziran 'de Internet Explorer 11 (IE11) masaüstü uygulamasının desteği Windows 10 Yarı Yıllık Kanallar ve Windows 10 IoT Yarı Yıllık Kanallar'da * sonlandırıldı.. Müşterilerin, eski ve modern web siteleri ve uygulamaları için destek sunan Microsoft Edge'e geçmeleri tavsiye edilir. Eski Internet Explorer tabanlı sitelere ve Internet Explorer 11 Engelleyici Araç Seti kullanıcıların, Windows Update'in (WU) Otomatik Güncelleştirmeler (AU) özelliği ile Internet Explorer 11'un önemli sınıfındaki bir güncelleştirme olarak otomatik dağıtımını devre dışı bırakmasına imkan tanır. Ayrıntılar Sistem Gereksinimleri Yükleme Yönergeleri  · Internet Explorer 11 (bit) İndir Internet Explorer 11 (bit) İndir ESET Internet Security İndirin Hem hızlı, hem de akıcı Windows 8 ve Windows RT'nin gücünden tam olarak yararlanmak için tasarlanan Internet Explorer 11, siteleri neredeyse anında başlatır ve yükler. Web'e yepyeni, akıcı bir hız getirir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder