17 Temmuz 2022 Pazar

Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir

Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir

Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir

Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. AIMP Classic, Windows Media Player ve Winamp yazılımlarına alternatif bir ücretsiz medya oynatıcı programıdır. Aimp en az sistem kaynakları kullanarak en temiz ve kaliteli ses sunmayı vaadediyor. MPlayer, Video ve  · VLC Media Player, WMV, MP4, MOV, vb. Dahil hemen hemen tüm medya dosyalarını oynatabilen açık kaynaklı bir medya oynatıcıdır. Bu uygulama video, ses, DVD ve Blu-ray oynatmak için bir oynatıcı olarak tasarlanmıştır  · VLC Media Player, tüm popüler platformlar için kullanılabilen ücretsiz ve açık kaynaklı bir medya oynatıcıdır. VideoLAN projesi tarafından oluşturulan VLC Media Player, birçok ses ve video sıkıştırma yöntemini ve dosya formatını destekler. Yıllar içinde VLC, 3D videolar da dahil olmak üzere “her şeyi oynat” video oynatıcı olma ününü kazandı



Windows Media Player'ı edinin



Windows 10 PC En İyi Medya Oynatıcı konusunu sizler için derliyoruz. Bugünlerde ilgi gören birçok çevrimiçi medya akışı uygulaması var. Ancak Windows 10 PC için en iyi Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir oynatıcısının hangisi olduğunu bilmek isteyen birçok kişi var. Bu sorunun cevabını da istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birçok kullanıcı, kendi derleme film koleksiyonlarını ve ev yapımı videoları kolayca oynatabilen yerel müzik uygulamaları arıyor. Bu nedenle, deneyebileceğiniz Windows işletim sistemi için bazı harika medya oynatıcılardan bahsedelim. En iyi video oynatıcı konusuna bir bakalım. En iyi medya oynatıcıları sizler için aşağıda listeledik.


Daha fazla uzatmadan o medya oynatıcılarına ve açıklamalarına geçelim. Ve yıllardır popülerlik listelerinde adını korudu. VLC Media Player, Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir, tüm popüler platformlar için kullanılabilen ücretsiz ve açık kaynaklı bir medya oynatıcıdır. VideoLAN projesi tarafından oluşturulan VLC Media Player, birçok ses ve video sıkıştırma yöntemini ve dosya formatını destekler. Bahsetmiyorum bile, masaüstünüzün ekran görüntülerini de alabilirsiniz. VLC, zahmetli adımlar içermeyen hızlı ve basit doğası nedeniyle en iyi PC medya oynatıcılarından biridir, Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir.


Harika VLC ipuçları ve püf noktaları hakkındaki ayrıntılı makalelerimizi okuyun. Bu şaşırtıcı Windows Media Player alternatifi ayrıca sık güncellemeler alır ve geniş bir kullanıcı topluluğuna sahiptir. Zaman zaman, bu ücretsiz film oynatıcı yeni özellikler ve güncellemeler almaya devam ediyor. Desteklenen Platformlar: Windows 10, Windows 8. PotPlayer, yazılımı kişiselleştirmenize izin veren çok çeşitli özelleştirme seçenekleri sunar. CUDA, QuickSync ve DXVA gibi teknikleri kullanan PotPlayer, maksimum performans ve hafif bir deneyim sunabilir. Bu nedenle PotPlayer, listedeki en iyi ikinci medya oynatıcıdır. VLC ile karşılaştırıldığında, PotPlayer daha az popüler olabilir, ancak daha da fazla dosya türünü destekleyebilir. Ses kartları arasında seçim yapma, en sevdiğiniz sahneleri yer imlerine ekleme ve onları önizleme ve çok daha fazlasını yapma seçeneğiniz var.


PC için video oynatıcı ayrıca 3D videoları oynatabilir ve çeşitli 3D gözlük türlerini destekler. Ayrıca, birçok yerleşik klavye kısayolu ve kısayol tuşu ile birlikte gelir. Çoğu kullanıcı için, uzun özellik ve ayar listesi çok fazla olabilir. Ayrıca PotPlayer, Windows ile sınırlıdır. En iyi video oynatıcı arasında olan KMPlayer, neredeyse tüm ana video ve ses dosyalarını oynatabilen harika ve ücretsiz bir Windows 10 medya oynatıcısıdır. KMPlayer, formatlara yönelik geniş destek yelpazesiyle de bilinir. Kullanıcıların çok sayıda ses ve video efekti seçeneği vardır, bu da herhangi bir özellik veya destekten yoksun kalmamalarını sağlar. Videoların parçalarını favori olarak seçebilir, tekrar edebilir, uzak arabirim için tuşları yeniden eşleştirebilir, vb. KMPlayer içinde video altyazılarını da düzenleyebilirsiniz. Media Player Classic — Black Edition, hala kullanılmayan Windows 10 medya oynatıcısının mirasını sürdüren bir MPC çataldır.


MPC-BE ayrıca, daha önce listemizde bulunan durdurulan MPC — Ev Sineması sürümüne de dayanmaktadır. Her neyse, MPC-BE, Windows 10 ve daha eski sürümler için hafif ama güçlü bir video oynatıcıdır, Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir. Diğer özelliklerin yanı sıra, MPC-BE dahili altyazı arama, arama çubuğu önizlemeleri içerir ve logosundan, penceresinden ve video renk düzeltmesinden her şeyi özelleştirebilirsiniz. Windows Komut İstemi aracılığıyla kullanılabilir ve youtube-dl için dahili destek içerir. video paylaşım sitesinden içerik almak için. GOM Player veya Gretech Online Movie Player, en popüler video ve ses formatları için dahili desteğe sahip tamamen ücretsiz bir Windows medya oynatıcı alternatifidir.


Bu, AVI, MKV, MP4, FLV, MOV vb. Gibi en popüler video formatlarını oynatabileceği anlamına gelir. Diğer popüler PC medya oynatıcıları ile birlikte gelen tüm temel işlevlere sahiptir. Gibi birçok gelişmiş özellikle birlikte gelir. Ayrıca, Windows 10 için bu harika medya oynatıcıyı OpenSubtitles. Bu ortam yürütücü yazılımının bazı yaygın olmayan türleri hemen desteklememesi olası olabilir. Windows platformu için pek çok yazılım mevcuttur; bu nedenle, bilgisayarınız için doğru olanı seçmek kolay bir iş değildir. Yeni medya formatlarının sayısının artmasıyla birlikte, tüm ücretsiz medya oynatıcılar MKV, FLV, AVI, MP4, MOV vb. Gibi tüm popüler dosya formatlarını çalıştıramaz. Zengin özelliklere sahip bir yazılım olmasının yanı sıra, harika bir Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir oynatıcının da basit, sezgisel ve hafif olması gerekir.


Bu faktörleri göz önünde bulundurursak, PC için VLC, GOM, Media Player Classic gibi iyi bir video oynatıcı önerebiliriz. Peki ya özellikleri? Bu, Windows işletim sistemi için en iyi ücretsiz ortam oynatıcılarının bir listesini hazırlamamı istedi. Öyleyse, Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir, sizin gözünüzde en iyi ücretsiz medya oynatıcı hangisi? Filmlerin ve diğer medya içeriklerinin tadını çıkarmak için hangisini kullanıyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşmayı ve tartışmanın bir parçası olmayı unutmayın. Bilgisayara Windows Media Player 12 nasıl indirilir? Windows 7 32 bit için hangi medya oynatıcı en iyisidir? Windows 10 PC En İyi Medya Oynatıcı konusunu sizler için derledik umarım faydalı olmuştur.


Bir başka makalemiz olan En İyi Torrent Oyun İndirme Siteleri konusuna da göz atabilirsiniz. Siber dünyada gerçekleşen tüm olayları, hack haberlerini, teknoloji gelişmelerini ve bir çok konuda bilgilendirici makaleleri araştırıp sizler ile paylaşıyorum. Bir dahaki sefere yorum yapmak için adımı, e-postamı ve web sitemi bu tarayıcıya kaydedin. Yukarıdakileri yazın ve aramak için Enter tuşlarına basın. İptal etmek için Esc tuşlarına basın. Bir Devrin Sonu: Windows 8. İngiltere Savunma Bakanlığı, sosyal ağlarının hacklendiğini bildirdi! Facebook Twitter Instagram Youtube. Gizlilik Politikası Hakkımızda Reklam Ver İletişim. Anasayfa Haber Siber Güvenlik Haberleri Hack Haberleri Teknoloji Haberleri Güvenlik Açıkları Video Blog Kategoriler Web Spam VPN Mail Seo Tarayıcı Firefox Google Chrome Opera Deep Web Film Anime Dizi Diğer Apple Macbook AirPods iCloud Vodafone Samsung Program Torrent Sony Virüs Google Google Adsense Turkcell Winrar PDF Yandex Netflix Exxen Amazon E-Kitap İntel Zoom Hosting Microsoft Windows Veri Güvenliği Hacker Grupları İnternet Wi-Fi Proxy Kripto Para Bitcoin Dogecoin Ethereum Kripto Para Borsaları Mobil Telefon Huawei İphone Mobil Uygulamalar Whatsapp App Store Otomobil BMW Elektrikli Arabalar Peugeot Renault Oyun Cyberpunk GTA Call of Duty Apex Legends PlayStation Xbox PUBG Valorant Fortnite Origin Steam Epic Games Far Cry Battlefield Point Blank Lords Mobile Uplay Legend Online Discord Zula Sosyal Medya Facebook Instagram Linkedin Reddit Snapchat Spotify Telegram Tiktok Twitter Twitch Youtube Clubhouse Uzay Mars Yazılım Android Linux Ubuntu WordPress Xenforo Programlama İOS.


Anasayfa » Blog » Windows 10 PC En İyi Medya Oynatıcı Hangisidir? By Siber Basın 16 Şubat Güncelleme: 13 Kasım Yorum yapılmamış 6 dakika okuma süresi. Facebook Twitter Pinterestname LinkedIn Tumblr E-posta. Windows 10 PC En İyi Medya Oynatıcı. Paylaş Facebook Twitter LinkedIn Pinterestname E-posta. Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir çekebilir: Cpanelde Yedekleme Nasıl Yapılır? Önceki Makale Telegram MacOS için kendini yok eden videoları silmedi. Siber Basın Facebook Twitter Instagram Siber dünyada gerçekleşen tüm olayları, hack haberlerini, teknoloji gelişmelerini ve bir çok konuda bilgilendirici makaleleri araştırıp sizler ile paylaşıyorum.


Yapay Zeka Nedir? Windows 11 Yönetici Nasıl Değiştirilir? Yorum Yaz Yanıtı İptal Et Bir dahaki sefere yorum yapmak için adımı, e-postamı ve web sitemi bu tarayıcıya kaydedin. Sunmak Yukarıdakileri yazın ve aramak için Enter tuşlarına basın.




How to Install Windows Media Player on Windows 10? - Media Player not Available on Windows [Solved]

, time: 4:10





One Media Player İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


Windows medya oynatıcı Windows 10 için ücretsiz indir

 · Bilgisayarınızdaki dijital müzik, fotoğraf ve video kitaplıklarınızı kolayca yönetebilir ve koleksiyonunuzu istediğiniz yere götürmeniz için geliştirilen basitleştirilmiş yolların keyfini çıkarabilirsiniz. Media Player Tasarımında Sadelik Sevdiğiniz Müziklerin Daha Fazlası Tüm Eğlenceniz Tek Bir Yerde Her Yerde Keyifle Kullanın  · Windows 10 için en iyi medya oynatıcı programlar () KMPlayer 64X KODI VLC Media Player PotPlayer 5KPlayer GOM Player MPC-BE Plex Movies & TV VR Player yılında yükleyebileceğiniz Windows 10 için en iyi medya Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. AIMP Classic, Windows Media Player ve Winamp yazılımlarına alternatif bir ücretsiz medya oynatıcı programıdır. Aimp en az sistem kaynakları kullanarak en temiz ve kaliteli ses sunmayı vaadediyor. MPlayer, Video ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder